Protez Saç Siparişi Verirken En Fazla Yapılan 3 Büyük Hata

18-02-2022 22:11
Protez Saç Siparişi Verirken En Fazla Yapılan 3 Büyük Hata
Protez Saç Siparişi esnasında müşteriler genelde şu 3 büyük hatayı yaparlar;

  1- Saç çizgileri çok aşağıda istenir. Saç çizgisinin çok aşağıda olması dolayısıyla alnın çok kapalı olması doğal olmayan bir görüntü oluşturur. Saç çizgisi belirlenirken müşterinin yaşı, saçlarını kaybetmeden evvelki saç çizgisi, alnın geniş yada dar olması gibi doneler göz önünde bulundurulmalıdır. Müşteri kendi isteklerini bildirmekle birlikte, kendisine verilen tavsiyelere de uymaya gayret göstermelidir.

  2- Genelde saçlarını çok erken kaybetmiş olmanın acısını çıkartmak istercesine çok fazla yoğunlukta saça sahip olmak istenir. Bu kesinlikle istenmeyecek görüntüler oluşturur. Özellikle belli bir yaştan sonra saç ne kadar yoğunsa o kadar doğallıktan uzaklaşılır.

DAHA FAZLA SAÇ DAHA İYİ SAÇ DEMEK DEĞİLDİR.

  3- Abartılı saç modelleri ve uzunlukta saçlar genelde müşteriler için cazip olsa da bu saçların bakımı, yıkaması ve şekil vermesi zordur. Fazla uzun olmayan saç modelleri her zaman daha doğal ve bakımlı bir görüntü verir.

Protez saç siparişi verirken, inandığınız profesyonel bir protez saç tasarımcısının tavsiyeleri doğrultusunda siparişinizi oluşturmanız sizlerin menfaatine olacaktır.
 
                                                                                           
 
                                                                                                     
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.